Fiber-Ring е проект 100% проектиран и реализиран от фирма НЕТГАРД OOД (NETGUARD, LTD). Проекта представлява оптични трасета оформящи 6 кръга, положени в частна подземна комуникационна тръбна мрежа.

Наличието на подобна комуникационна инфраструктура на територията на гр. Пловдив дава изключителни възможности за предоставяне на услуги с невиждани до сега параметри, качество и сигурност.

Професионалния екип и използването на скъпа техника от водещи производители в бранша като Cisco, Fujikura, IBM, Hitachi и др. допълват съвършения продукт, от който се възползват нашите клиенти.

Услугите, които предлагаме, чрез Fiber-Ring са високо професионални и предвидени за лица и фирми, които искат да сложат край на нестабилността и некачествените услуги касаещи виртуалната среда.

НЕТГАРД е водеща комуникационна компания в област Пловдив. Създадена е в средата на 2005 година от водещи IT специалисти, като отговор на нарастващите нужди на бизнеса за достъп до високи технологии.

НЕТГАРД разполага със собствена информационна мрежа в град Пловдив, три независими линии до София, две независими връзки към международния интернет и десетки споразумения за размяна на локален трафик с фирми и организации базирани в София, Пловдив, Варна, Бургас, Хасково, Кърджали, Момчилград, Свиленград, Русе и др.

Документи

Ценова оферта pdf

Примерен договор word

Приложение 1 към договора word

Типове интерфейси pdf

Контакти

бул. “кн. Мария Луиза” 69В ет. 3

тел.: (+359 32) 510 115

GSM: +359 895 53 33 33

e-mail: sales@fiber-ring.net

© Всички права запазени powered by NETGUARD Ltd.